Waar kunnen wij u mee helpen?

Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Helaas is er momenteel een patiëntenstop voor op de wachtlijst voor de kinderfysiotherapie wegens onderbezetting.
Uitgezonderd voor baby’s en kinderen op scholen in Haastrecht.

Excuses voor het ongemak.


Wilt u een afspraak maken bij de fysiotherapie of kinderfysiotherapie?
Bel ons op 0182 – 54 11 33 of stuur een mail naar [email protected]

In de email graag vermelden:
– naam
– geboortedatum
– telefoonnummer 
– reden van aanmelding
– en/of er een verwijzing is

Dan kan u op de aanmeldingslijst worden gezet en wordt u afhankelijk van de drukte gebeld door een fysiotherapeut om een afspraak samen met u in te plannen.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Vergoedingen & Verwijzingen

Vergoedingen en benodigde verwijzingen

Gezondheidscentrum Goverwelle heeft voor fysiotherapie contracten met alle grote zorgverzekeraars. Vergoeding hangt af van uw aanvullende zorgverzekering. Voor een aantal aandoeningen, bijv. COPD, artrose, claudicatio en chronische aandoeningen, gelden afwijkende regels. Voor u met de therapie begint moet u zich goed laten informeren door uw zorgverzekeraar.
Helaas is er op dit moment geen contract met ASR/ Ditzo, hier wordt aan gewerkt.
 
Kijk in uw polisvoorwaarden of zoek dit op via www.fysiotherapie.nl onder kopje ‘Bent u goed verzekerd?’

Tarieven 2024 fysiotherapie

Tarieven 2024 Kinderfysio

Directe toegang of verwijzing

Aanmelding kan zowel direct als via verwijzing van de huisarts of specialist.

Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan wordt u gescreend om te bepalen of uw klacht geschikt is voor een fysiotherapeutische behandeling. Bij twijfel kunt u alsnog doorverwezen worden naar de huisarts. De screening wordt apart in rekening gebracht en wordt van uw budget van de aanvullende verzekering of het maximaal aantal vergoede behandelingen afgehaald.

Wordt u door de huisarts doorverwezen naar de fysiotherapeut, dan is de screening niet nodig en kan direct begonnen worden met een intake en nader onderzoek.

Fysiotherapie en kinderfysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt bij voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. De zorg van de fysiotherapeut is gericht op uw persoonlijke situatie en het doel dat u wilt bereiken.

Lees meer over Kinderfysiotherapie

Lees meer over Fysiotherapie

Specialisaties

Door gesuperviseerde looptherapie kan de pijnvrije loopafstand vergroot worden. De therapeut besteedt ook aandacht aan eventuele andere veranderingen die nodig kunnen zijn, b.v. gezond eten, stoppen met roken of het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Lees meer

De Methode Spierkettingen Busquet is een combinatie van denkbeelden uit de osteopathie en de fysiotherapie. Met deze methode worden geen ziektes behandeld, maar wel de verhoogde spanningen en verminderde beweeglijkheid die bijvoorbeeld na een ziekte of blessure zijn overgebleven .

Lees meer

Veel klachten in het darmgebied (waarbij te denken valt aan obstipatie, diarree, gasvorming, spastische darm enz.) zijn regelmatig te verhelpen door een goede analyse te maken van het functioneren van het spijsverteringssysteem, het voedingspatroon, de rompspanning en geestelijke activiteit.

Lees meer

Tijdens de zwangerschap komen behoorlijke lichaamsveranderingen (hormonaal, verandering van lichaamszwaartepunt door groeiende buik) tot stand die een uitwerking kunnen hebben in het bekkengebied in de vorm van pijn en bewegingsbeperking.

Lees meer

Kinesio Taping maakt gebruik van elastische tape. Deze tape ondersteunt weefsels en gewrichten in hun functioneren.

Lees meer

Meer informatie

 • Uw bezoek aan de (kinder)fysiotherapeut in GC Goverwelle
  • Kort voor uw afspraak komt u het gezondheidscentrum binnen door de avondingang van de fysiotherapie. Deze bevindt zich aan de Middenmolenlaan.
  • Kom alleen, minderjarigen mogen één ouder of verzorger meenemen.
  • Desinfecteer uw handen bij de ingang en neem plaats in de wachtruimte.
  • Neem uw eigen badhanddoek mee.

 • Geachte cliënt,

  Om de samenwerking met u zo prettig mogelijk te laten verlopen, informeren we u via dit formulier over een aantal afspraken rondom de behandeling.

  Behandeling

  • Wij verzoeken u bij de eerste afspraak een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
  • Graag bij elke behandeling een eigen handdoek mee nemen.
  • De behandeling duurt 25 minuten. Dit is inclusief omkleden, het bijhouden van uw dossier en het maken van een vervolgafspraak.
  • Gemaakte afspraken kunnen door u tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgebeld. Wanneer er binnen 24 uur wordt afgezegd dan zal het volledige behandeltarief bij u in rekening worden gebracht. Dit wordt niet vergoed door uw verzekering. Voor afspraken op maandag mag u tot 8:30 uur op de dag zelf afbellen.
  • Het kan voorkomen dat uw therapeut aan u bepaalde oefenmaterialen uitleent voor thuis, voor maximaal 2 weken. In bepaalde gevallen kan u gevraagd worden een borg te betalen, welke u terug krijgt na het retourneren van het oefenmateriaal.

  Verzekering / tarieven

  • U bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een aanvullende verzekering die de behandelingen fysiotherapie of oefentherapie Cesar vergoedt. Indien deze verzekering niet is afgesloten zullen alle behandelingen voor uw eigen rekening komen. Kijk goed na voor hoeveel behandelingen of voor welk bedrag u bent verzekerd. Alle behandelingen die dit aantal/bedrag overschrijden zullen voor uw eigen rekening komen.
  • Voor onze tarieven verwijzen we u naar het overzicht op de website www.gcgoverwelle.nl of naar het overzicht in onze wachtkamer.
  • Sommige aandoeningen komen voor op de wettelijk vastgestelde lijst ‘chronische aandoeningen’ van het ministerie van VWS (de zogenoemde Lijst Borst). Voor deze aandoeningen gelden uitzonderingen voor wat betreft het maximum aantal behandelingen. Uw therapeut kan hier meer over vertellen.
  • Voor de intake rekenen wij 2 zittingen. Tijdens de intake krijgt u een onderzoek en behandeling en zal de therapeut een dossier maken.

  Overige

  • Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw therapeut heeft geheimhoudingsplicht, evenals eventuele waarnemers of stagiaires die bij uw behandeling betrokken zijn.
  • Wanneer u een klacht, punt van kritiek of verbetering heeft, kunt u dit kenbaar maken op ons klachtenformulier. Dit formulier is te vinden in het folderrek in de wachtkamer.
  • Over uw behandeltraject zouden wij u graag een vragenlijst mailen. Deze informatie is belangrijk voor ons als praktijk en het invullen wordt zeer gewaardeerd. 

  Afdeling Fysiotherapie Gezondheidscentrum Goverwelle

Uitgelicht: ontspanningsoefeningen en tips om in beweging te blijven

Het coronavirus treft ons allemaal. Dit betekent dat we meer binnen blijven, minder bewegen en meer zitten. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor onze gezondheid. Wij hebben een paar basisbewegingen voor u uitgezocht die u dagelijks kunt uitvoeren.

Op ons Youtubekanaal staan ook 6 filmpjes met ontspanningsoefeningen. Klik hier voor alle filmpjes.

 

Wilt u meer doen, wat wij van harte aanbevelen, kijk op onze pagina met tips om in beweging te blijven.

Openingstijden

Ons Team

Rogier Mulder
BIG-nummer 19064138304

Specialisatie

 • Schouderklachten (SNGH)
 • Hartfalen en 1e lijns hartrevalidatie
 • Diabetes
 • Kinesiotaping
 • Stagecoördinator en -begeleider

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Anouk Stewart
BIG-nummer 89914388504

Specialisatie

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Inge Verschuur
BIG-nummer 79035320904

Specialisatie

 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Bekkenklachten
 • Functiestoornissen van de darmen
 • Spierkettingen Busquet
 • Running therapie
 • Nordic Walking
 • Kinesiotaping
 • Stagebegeleider

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Jolanda Koenraad
BIG-nummer 69035533104

Specialisatie

 • Artrose (artrosenet)
 • Knieklachten
 • Functionele looptraining
 • Claudicatio intermittens (etalagebenen)
 • Diabetes
 • Kinesiotaping

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Niek Pereboom
BIG-nummer 89926818604

Specialisatie

 • Algemeen fysiotherapeut

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Fysioprestatie monitor

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapiepraktijk en onze fysiotherapeut. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg. Het onderzoek is volledig anoniem.
Graag vragen wij om uw deelname aan dit onderzoek. 

Na uw toestemming ontvangt u na uw behandeling een email van Qualizorg met een link naar het online onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10-20 minuten in beslag. De vragen gaan onder meer over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw fysiotherapeut. 

Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen fysiotherapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw emailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden, zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn. 

Wij hopen dat u aan dit onderzoek wilt meewerken, zodat wij onze dienstverlening op uw wensen kunnen afstemmen en zo de kwaliteit nog verder kunnen verbeteren!