« terug naar vorige pagina

Samenwerking zorgaanbieders

Gezondheidscentrum Goverwelle werkt nauw samen met diverse zorgaanbieders. Zorgaanbieders die werkzaam zijn vanuit het pand van het gezondheidscentrum, maar ook met zorgaanbieders uit de regio.
Op deze wijze kunnen wij een breed aanbod aan gezondheidsdiensten leveren, die goed op elkaar afgestemd zijn. Met elkaar streven we naar optimale zorg en efficiency.

Zorgaanbieders GC Goverwelle

 • Gezondheid is belangrijk en niet altijd vanzelfsprekend. Als apotheek binnen Gezondheidscentrum Goverwelle willen wij u deskundig adviseren over gezondheid en geneesmiddelengebruik, met persoonlijke aandacht en service.

  Lees meer

 • Acupunctuur is een effectieve en veilige behandelmethode voor veel chronische maar ook acute aandoeningen. Er zijn aandoeningen, zoals kanker, chronische ziekten of anatomische afwijkingen, waarbij acupunctuur het probleem niet verhelpt maar wel symptomen als pijn en vermoeidheid vermindert of wegneemt.

  Lees meer

 • Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar ouders terecht kunnen met allerlei vragen over opgroeien, opvoeden en jeugdhulp. Wij denken mee, bieden ondersteuning en regelen jeugdhulp als dat nodig is.

  Lees meer

 • Voor voedingsadvies bij ziekte en/of advies over Gezonde Voeding kunt u terecht bij de diëtist/leefstijlcoach van Goudenhart. De diëtist/leefstijlcoach heeft antwoord op uw vragen over voeding en kan u ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste balans.

  Lees meer

 • Dokter Nathalie van Amsterdam staat aan het roer van Huisartskliniek Gouda. Een van haar specialisaties is ooglidcorrecties. Dokter van Amsterdam geniet ervan om mensen mooier te maken. Zij verricht daarnaast ook ingrepen voor de huisartsen van gezondheidscentrum Goverwelle.

  Lees meer

 • Binnen Gezondheidscentrum Goverwelle werken 7 huisartsen. Bij inschrijving krijgt u een vaste huisarts toegewezen.

  Lees meer

 • Feet & Facials is een medisch pedicure en Schoonheidsspecialiste in Gezondheidscentrum Goverwelle, aanwezig op iedere donderdagochtend. Als u aan huis gebonden bent of het is wenselijk, is op verzoek ook een behandeling bij u thuis mogelijk.

  Lees meer

 • Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

  Lees meer

 • Kinderfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. Kinderen zijn namelijk voortdurend aan het veranderen door groei en ontwikkeling. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of verloopt de ontwikkeling anders dan bij leeftijdsgenoten.

  Lees meer

 • Psychologische Hulpverlening Haastrecht (PHH) biedt mensen psychologische hulp als ze een probleem hebben waar ze zelf, of met hulp van familie of vrienden niet uitkomen. Een psycholoog zoekt, samen met de cliënt, naar een vakkundige aanpak van de problemen.

  Lees meer

 • Het Sociaal Team Gouda is er voor jou en je omgeving wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt bij ons terecht met alle vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over je werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, je gezin of je relatie. We helpen je graag op weg.

  Lees meer

 • Zere voeten? Pijn bij het lopen? U bent aan het juiste adres. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen.

  Lees meer