« terug naar vorige pagina

Feet & Facials

Mijn naam is Donna Oostdam en ik ben uw medisch pedicure en schoonheidsspecialiste in Gezondheidscentrum Goverwelle. Ik ben iedere donderdagochtend aanwezig voor zowel alle pedicure- als kleine beautybehandelingen zoals wimpers of wenkbrauwen verven en/of epileren, bovenlip en/of benen harsen.
Hiernaast ben in werkzaam in mijn eigen praktijk in Gouda. Als u echter aan huis gebonden bent of het is wenselijk, kom ik op verzoek ook voor een behandeling bij u thuis.

Om mijn vakkennis op peil te houden, neem ik met regelmaat deel aan landelijke congressen en bijeenkomsten. Natuurlijk sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Pedicures en ben ik lid van ProVoet. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in dit mooie werk. Hierdoor kan ik dan ook veel voor uw voeten betekenen en u zelfs onnodig voetenleed besparen.
Het geeft mij veel voldoening om u van uw voetproblemen af te helpen of deze te voorkomen. Uw voeten moeten u immers een leven lang dragen. Voor mensen met diabetes en reuma is er een mogelijkheid tot vergoeding van een pedicurebehandeling.

Voor meer informatie over behandelingen of het maken van een afspraak kunt u mij mobiel bellen of een kijkje nemen op mijn website.

Telefoon: 06 – 40075066 (op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur)
Website: www.feet-facials.nl

Ik hoop u snel te mogen begroeten!

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders