« terug naar vorige pagina

Dokter van Amsterdam

Dokter Nathalie van Amsterdam staat aan het roer van Huisartskliniek Gouda. Tijdens haar studie had ze al bijzondere interesse in de huid en ze heeft gedurende anderhalf jaar meegewerkt aan een onderzoek naar huidkanker bij het Leids Universitair Medisch Centrum. De eerste vier jaar na haar registratie als arts heeft ze gewerkt op de afdeling plastische en algemene chirurgie in het ziekenhuis. Hier heeft ze veel chirurgische ervaring opgedaan.

Een van haar specialisaties is ooglidcorrecties. Dokter van Amsterdam geniet ervan om mensen mooier te maken en een correctie van hangende oogleden is zeer dankbaar werk. Het geeft haar veel voldoening om zich naast het huisartsenvak extra te specialiseren. Dokter van Amsterdam en haar assistentes Andrea, Angelique en Selma ontvangen u graag in de kliniek voor een vrijblijvend consult.

Dokter van Amsterdam verricht ook ingrepen voor de huisartsen van gezondheidscentrum Goverwelle. De afspraken hiervoor lopen via de eigen huisarts en de centrumassistentes.

Meer informatie kunt u vinden op de website: http://www.doktervanamsterdam.nl

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders