« terug naar vorige pagina

Sociaal Team Gouda

Consulent Sociaal Team Gouda

Mijn naam is Edwin Brouwer en ik ben sociaal werker bij het Sociaal Team Gouda. Vanuit het Sociaal Team bieden wij onder andere basishulp Jeugd en Jeugd GGZ (JGGZ) aan voor de jeugd (en hun ouders) in Gouda. Daarnaast denken wij mee en adviseren wij over passende jeugdhulp.
Sinds 2020 is er een samenwerking tussen het Sociaal Team en huisartsen waarbij ik als sociaal werker eens in de week aanwezig is op de praktijk ben om patiënten te ontvangen.

Ik denk mee als er problemen zijn in de opvoeding/thuissituatie, zorgen zijn over de ontwikkeling van een kind of als er (een vermoeden van) GGZ-problematiek is. Als sociaal werker breng ik samen met u in beeld wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om de problemen te verhelpen. Vervolgens kijk ik samen met u naar wat de meest passende hulp is en zetten we dit in. In veel gevallen kan ik of een collega bij het Sociaal Team zelf deze hulp bieden maar het kan ook zijn dat u wordt doorverwezen naar een andere partij. Ook geef ik voorlichting en advies aan jongeren en ouders over bepaalde problemen.

Heeft u een vraag met betrekking tot de opvoeding of ontwikkeling of het al dan niet aanwezig zijn van GGZ-problematiek bij uw kind? U kunt via de assistent of huisarts een afspraak bij mij inplannen op het spreekuur.

U bent van harte welkom, ik denk graag met u mee!

Edwin Brouwer
Sociaal werker Jeugd
Sociaal Team Gouda


Inloopspreekuur Sociaal Team

Vanaf heden zijn Jessica en Anke van het Sociaal Team Gouda begonnen met het inloopspreekuur in het centrum.
Dit is elke maandag ochtend tussen 9:15 tot 10:15.

Het Sociaal Team Gouda is er voor jou en je omgeving wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning. Je kunt bij ons terecht met alle vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over je werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, je gezin of je relatie. We helpen je graag op weg.

Het Sociaal Team Gouda is er voor mensen van 0 tot 100+ jaar. Ook voor vragen over zorg voor kinderen of jeugd kun je bij ons terecht.
Mocht u liever wel een afspraak willen, dat kan. Een afspraak maken kunt u via de balie, eerste verdieping met de assistente inplannen.

Ook kunt u terecht op een andere locatie:

Adres Sociaal Team Gouda Oost
Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
2806 JM Gouda
Tel. 088 – 9004321

Voor meer informatie zie: www.sociaalteamgouda.nl

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders