« terug naar vorige pagina

Acupunctuur Cynthia Franken

Mijn praktijk bevindt zich binnen Gezondheidscentrum Goverwelle. Het centrum biedt een scala aan disciplines en diensten, waarin het streven is, zo goed mogelijk samen te werken ten behoeve van uw gezondheid en welbevinden. Een multi-disciplinaire benadering dus, waardoor uw gezondheidsprobleem, zo nodig, vanuit meerdere invalshoeken beoordeeld en behandeld kan worden. Ik werk daarbij o.a. samen met huisartsen en fysiotherapeuten. Acupunctuur en de westerse geneeskunde blijken elkaar op deze manier heel goed aan te kunnen vullen. Met als resultaat een optimale behandeling en begeleiding.

Acupunctuur is een effectieve en veilige behandelmethode voor veel chronische maar ook acute aandoeningen. Er zijn aandoeningen, zoals kanker, chronische ziekten of anatomische afwijkingen, waarbij acupunctuur het probleem niet verhelpt maar wel symptomen als pijn en vermoeidheid vermindert of wegneemt. Na een operatie of bij (blijvend) letsel na een ongeval biedt acupunctuur verlichting en leidt het tot een beter herstel.
Ik nodig u dan ook van harte uit mijn website eens door te nemen. Ook kunt u natuurlijk direct contact opnemen voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

Cynthia Franken

website: www.acupunctuurcynthiafranken.nl

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders