« terug naar vorige pagina

Over Alphega apotheek Goverwelle

Gezondheid is belangrijk en niet altijd vanzelfsprekend.
Als apotheek binnen Gezondheidscentrum Goverwelle willen wij u deskundig adviseren over gezondheid en geneesmiddelengebruik, met persoonlijke aandacht en service.

Wij ondersteunen de gebruiker van geneesmiddelen in het omgaan met de ziekte en om de levenskwaliteit en de therapietrouw te optimaliseren. Niet alleen leveren wij uw medicatie, maar we adviseren u ook over het gebruik en de dosering, bijvoorbeeld in combinatie met andere geneesmiddelen.

Daarnaast bieden wij samen met andere zorgverleners binnen Gezondheidscentrum Goverwelle complete eerstelijns- en geïntegreerde multidisciplinaire zorg. Naast recepten en medicatie kunt u bij ons terecht voor advies en zelfzorgproducten. Wij hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van: verbandartikelen, mondverzorging, reisartikelen, fytotherapie, Boots, Vichy en La Roche Possay.

Wij streven ernaar u op een goede en efficiënte manier te helpen. De apotheek heeft een lichte en uitnodigende inrichting met een aparte spreekkamer voor persoonlijk gesprek. De apotheekmedewerkers zijn kundig en willen u in een prettige en open sfeer helpen en adviseren.

Verder hebben we goede contacten met andere zorgverleners en met zorgverzekeraars. Dit helpt ons om nieuwe zorgprojecten op te starten en om farmaceutische zorg te verlenen, met als kenmerken: kwalitatief hoogwaardig en kostenbewust.

 

24/7 afhaalkluis
De apotheek heeft een 24/7 afhaalkluis. Zowel tijdens als buiten onze openingstijden kunt u uw bestelling afhalen met een unieke afhaalcode. Voorwaarde is dat het betreft afmeting erin past, er geen extra toelichting nodig is, dat het geen koelkastartikel is en dat er geen betaling op zit. Voor gebruik van de afhaalkluis meldt u zich aan bij de balie van de apotheek of op MijnGezondheid.net.

 

Apotheek Goverwelle is aangesloten bij Alphega.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar:

 

Kwaliteits keurmerk
Apotheek Goverwelle is ISO 9001 / HKZ gecertificeerd. Het HKZ keurmerk maakt het kwaliteit managementsysteem binnen onze apotheek zichtbaar. In september 2020 is gebleken dat wij de Audit (externe controle) opnieuw met vlag en wimpel hebben gehaald!

Hieruit blijkt dat wij voldoen aan de eisen gesteld vanuit de beroepsgroep, de zorgverzekeraar, de patiënt-consument en de overheid.

Apotheek Goverwelle is ook Dekra gecertificeerd.