Spreekuur

Spreekuur
Het spreekuur gaat op afspraak. Hiervoor kunt u bij onze centrumassistentes terecht op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Een consult duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer u de huisartsenpraktijk belt krijgt u een centrumassistente aan de telefoon. Zij vragen u naar de reden dat u belt en stelt een aantal vragen om uw hulpvraag duidelijk te krijgen. Dat heet triage.
In het triage-filmpje ziet u nadere uitleg.

Telefonisch spreekuur
Iedere huisarts heeft haar of zijn eigen telefonisch spreekuur. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte adviezen. Ook kunt u laten bellen voor het opvragen van onderzoek uitslagen. U maakt een afspraak, zodat de assistente u op de bellijst van de huisarts kan zetten. U wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur door uw huisarts teruggebeld.

Visite
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Wij kunnen u op de praktijk veel beter onderzoeken. Als dat vanwege de ernst van de ziekte niet mogelijk is zullen wij u natuurlijk thuis bezoeken.
Visites kunnen voor 11.00 uur ‘s ochtends worden aangevraagd.

Avondspreekuur
Op maandag en dinsdagavond hebben wij avondspreekuur. Van 18.00 tot 20.00 uur. Wij zijn dan telefonisch niet te bereiken.