« terug naar vorige pagina

E-mailconsult via MijnGezondheid.net

Introductie E-mail consult

Om het contact met de huisartsenpraktijk in deze periode zo goed mogelijk te houden, hebben wij de mogelijkheid om digitaal te communiceren met de huisartsenpraktijk versneld ingevoerd. Wij maken gebruik van de diensten van onze partner Mijngezondheid.net In dit bericht geven wij u meer informatie en leggen wij u hoe u gebruik kunt maken van deze dienst.

Wat is het?

Via MijnGezondheid.net communiceert u via een beveiligde verbinding met de huisartsenpraktijk. Door MijnGezondheid.net worden meer mogelijkheden aangeboden, maar om de invoering in deze drukke tijden goed te laten verlopen, bieden wij op dit moment alleen eConsult aan.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk GC Goverwelle en/of Apotheek GC Goverwelle, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

1. Wanneer u zich wilt aanmelden voor MijnGezondheid.net wilt, kunt u een mail sturen [email protected]
2. Wanneer u door de praktijk als patiënt bent aangemeld op het portaal van Mijngezondheid.net ontvangt u, van uw zorgverlener, hierover een bevestiging.
3. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl
4. Heeft u al een account op MijnGezondheid.net én bent u aangemeld door de huisartsenpraktijk? In dit geval kunt u direct gebruik maken van de mogelijkheden.

Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van Mijngezondheid.net gaat inloggen moet u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld. Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. Is iets niet duidelijk, dan leggen wij het u graag uit.

Meer informatie of vragen?
Meer informatie over de mogelijkheden van Mijngezondheid.net vindt u in deze folder. Ook in dit filmpje wordt goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.