« terug naar vorige pagina

Acupuncturist blijft open zonder restrictie

27 november 2021

Blijvend goed nieuws! Voor complementaire zorgverleners, zoals uw acupuncturist, gelden NIET de (aangepaste) verplichte sluitingstijden van 17.00 tot 05.00 uur.
Ook met de nieuwe maatregelen, afgekondigd in de laatste persconferentie, kan de acupunctuurpraktijk volledig open blijven. De redenering van de overheid van 12 november jl heeft standgehouden: zorgaanbieders die onder de Wet Kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkkgz) vallen, zoals acupuncturisten, zijn uitgezonderd van de verplichte sluitingstijden.
Wij zijn enorm blij en opgelucht voor onze praktijken en voor het welzijn van zoveel patiënten! Onze zorg voor u is van belang en kan gelukkig gewoon doorgaan.
Wees welkom
En wees samen met ons voorzichtig. Draag een mondkapje en zeg uw afspraak af als u klachten heeft die op Covid zouden kunnen wijzen. Overleg telefonisch met uw therapeut, als u twijfelt. Uiteraard werkt uw acupuncturist veilig, met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen om besmettingen te voorkomen. U kunt een afspraak maken bij acupuncturist Cynthia Franken. 

https://acupunctuurcynthiafranken.nl/