« terug naar vorige pagina

Diëtist: Goudenhart

Voor voedingsadvies bij ziekte en/of advies over gezonde voeding kunt u terecht bij de diëtist van Goudenhart. De diëtist heeft antwoord op uw vragen over voeding en kan u ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste balans en een advies geven dat bij u past. Hiermee kan ze een bijdrage leveren aan uw gezondheid.
Daarnaast heeft de diëtist kennis van gedrag rondom de voeding en begeleidt, coacht en motiveert ze bij het volgen van een dieet.

Ik ben Willy Verstegen en ben als diëtist van Goudenhart werkzaam in het gezondheidscentrum. Binnen het gezondheidscentrum werk ik samen met meerdere disciplines. Als diëtist ben ik allround en begeleid ik bij overgewicht, diabetes, maag- en darmproblemen, een verhoogd cholesterol of een verhoogde bloeddruk. Maar ook voor ondergewicht, COPD of andere vragen over voeding kunt u bij mij terecht

Een bezoek aan de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering (3 uur), maar telt wel mee voor het eigen risico.
Wordt u door de huisarts verwezen in verband met een dbc (diabetes, COPD, CVRM), dan is er geen eigen risico en worden de consulten via de dbc verrekend, voor de cliënt betekent dit geen kosten.

Als diëtist van Goudenhart ben ik geschoold in Motivational Interviewing en heb ik regelmatig intervisie. Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Elke dinsdag heb ik spreekuur in het Gezondheidscentrum Goverwelle. Kijk voor meer informatie op onze website: www.goudenhart.nu
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Willy Verstegen
Telefoonnummer: 088 – 0234 783
E-mail: 
[email protected]

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders