« terug naar vorige pagina

Diëtist: Goudenhart

Voor voedingsadvies bij ziekte en/of advies over Gezonde Voeding kunt u terecht bij de diëtist/leefstijlcoach van Goudenhart. De diëtist/leefstijlcoach heeft antwoord op uw vragen over voeding en kan u ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste balans.

Ik ben Sylvia van der Hoeven en ben als diëtist van Goudenhart werkzaam in het Gezondheidscentrum Goverwelle. Binnen het Gezondheidscentrum Goverwelle werk ik samen met meerdere disciplines. Als diëtist, ben ik allround met specifieke scholing en aandacht voor diabetes, hart- en vaatziekten, maag- en darmaandoeningen en longziekten.
Daarbij is ook ondervoeding/ondergewicht een aandachtsveld van mij. Ook adviseer en begeleid ik kinderen en ouders met vragen op voedingsgebied.
Ik geef voedingsadvies op maat; de cliënt zelf speelt een sleutelrol bij de doelstelling, uitvoering, evaluatie en het sturing geven aan de behandeling en de begeleiding.
Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Dinsdag en woensdag heb ik spreekuur in het Gezondheidscentrum Goverwelle.
Voor meer informatie kijk op onze website: www.goudenhart.nu

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Sylvia van der Hoeven.

Telefoonnummer: 088 – 0234 783
E-mail: [email protected]

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders