« terug naar vorige pagina

Diëtist: Goudenhart

Voor voedingsadvies bij ziekte en/of advies over gezonde voeding kunt u terecht bij de diëtist van Goudenhart. De diëtist heeft antwoord op uw vragen over voeding en kan u ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste balans.

Ik ben Annemay Foekens en ben als diëtist van Goudenhart werkzaam in het Gezondheidscentrum Goverwelle. Binnen het Gezondheidscentrum Goverwelle werk ik samen met meerdere disciplines. Als diëtist ben ik allround en bied ik begeleiding bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, maag- en darmaandoeningen en longziekten. Maar ook bij ondervoeding en ondergewicht of andere voedinggerelateerde vragen kunt u bij mij terecht.

Ik geef voedingsadvies op maat; de cliënt zelf speelt een sleutelrol bij de doelstelling, uitvoering, evaluatie en het sturing geven aan de behandeling en de begeleiding. Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Elke dinsdag heb ik spreekuur in het Gezondheidscentrum Goverwelle. Kijk voor meer informatie op onze website: www.goudenhart.nu
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Annemay Foekens.
Telefoonnummer: 088 – 0234 783
E-mail: [email protected]

 

 

Bekijk ook onze andere zorgaanbieders