Over GC Goverwelle

Gezondheidscentrum Goverwelle is al meer dan 25 jaar hét centrum voor eerstelijns gezondheidszorg in de Goudse wijk Goverwelle en directe omgeving. Het omvat een grote huisartsenpraktijk met circa 9.000 patiënten, een praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie en een apotheek.

Daarnaast biedt het onderdak aan een groot aantal andere disciplines in de eerstelijns gezondheidszorg. Op deze wijze kunnen wij een breed aanbod aan gezondheidsdiensten leveren die goed op elkaar afgestemd zijn. Vanuit de wensen en behoeften van patiënten en klanten proberen wij steeds in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en zo te komen tot verbetering van ons zorgaanbod. In die zin zijn we een organisatie 'in beweging'. Kwaliteit van zorg staat hoog in ons vaandel.

Het gezondheidscentrum is centraal gelegen in de wijk Goverwelle tegenover het winkelcentrum en is goed bereikbaar en toegankelijk.

Vanzelfsprekend staat ons gezondheidscentrum niet op zichzelf. Gezondheidscentrum Goverwelle maakt deel uit van het Gouds Overleg Georganiseerde eerste lijn (GOG), een samenwerkingsverband van de Goudse gezondheidscentra en zorgnetwerken. Verder werken we nauw samen met andere plaatselijke en regionale zorgverleners, zoals het Sociaal Team Gouda Oost, het Sociaal Team Jeugd, de Thuiszorg en de Wijkverpleging en de andere gezondheidscentra in Gouda.