Nieuws

acupunctuur zwanger

Acupunctuur tijdens de zwangerschap

20 november 2018

Acupunctuur is van oudsher een preventieve geneeskunde. Het kan worden ingezet om zwangerschapsklachten te voorkomen en fit en kwiek door deze bijzondere periode heen te komen!

Lees verder »

Prisma

Cursus voor patiŽnten met diabetes

5 november 2018

U kunt tijdens deze Prismacursus praten over uw zorgen, antwoord krijgen op uw vragen, kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van diabetes type 2.

Lees verder »

wallet-2383496_1920

Cursus Gezond uit de schulden

1 november 2018

Geen cent te makken. Voor de ťťn is het een leuk of interessant televisieprogramma voor de ander een serieus probleem. We bieden een gratis cursus aan om de problemen aan te pakken.

Lees verder »

Apotheek kluis

Een 24/7 afhaalkluis voor medicijnen

16 oktober 2018

De apotheek heeft een nieuwe service 24/7 afhaalkluis in gebruik genomen. Je kan tijdens en buiten onze openingstijden je bestelling ophalen met een unieke afhaalcode, die per mail wordt verstuurd.

Lees verder »

Meningokokken

Wat is meningokokkenziekte?

27 september 2018

In een video van het RIVM wordt uitgelegd wat meningokokkenziekte is en wat je moet doen wanneer je symptomen herkent. Klik op lees verder voor de video.

Lees verder »

beweging ouderen

Meer bewegen voor senioren!

24 november 2017

Op maandag en vrijdag is er leuke nieuwe groepstraining!

Lees verder »

HKZ vignet

Apotheek met vlag en wimpel door de audit

17 juli 2017

Begin juli is Apotheek Goverwelle weer gecertificeerd voor het HKZ-keurmerk. Hiermee wordt aangetoond dat de zorgverlening van hoge kwaliteit is.

Lees verder »

Hooikoorts 2017

Acupunctuur bij hooikoorts

6 april 2017

Zodra het voorjaar wordt, begint het; niezen, hoesten, geÔrriteerde ogen en benauwdheid. Hooikoorts geeft vaak een gevoel van algehele malaise. En dat juist in de periode waarin u met volle teugen wilt genieten; de lente en de zomer!

Lees verder »

verbanddoos

Wanneer ga ik naar de dokter?

25 augustus 2016

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie.

Lees verder »

potjes

Geen productdefect gevonden bij salbutamol-inhalator

23 augustus 2016

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) kent de meldingen over de mogelijk verminderde werkzaamheid van salbutamol aŽrosol 100 microgram/dosis van de firma Sandoz en deelt de zorgen over deze astma-inhalator. Het CBG is ook in overleg met de

Lees verder »

Gebouw1

Het jaarverslag 2015 staat online

9 augustus 2016

In ons jaarverslag vindt u o.a achtergrondinformatie over onze zorgdiensten en de toekomstvisie.

Lees verder »

diabetes

Het belang van oogcontrole bij diabetes!

8 augustus 2016

Achteruitgang van de ogen kan voorkomen worden door een goede instelling van uw bloedsuikerwaarden. Daarvoor is regelmatige controle bij uw huisarts en/of praktijkverpleegkundige van belang.

Lees verder »

JOGG

Een gezond gewicht begint bij jezelf!

1 augustus 2016

Jeugd op gezond gewicht (JOGG). Wist je dat je zelf heel veel kunt doen aan een gezond gewicht? Denk bijvoorbeeld aan goede voeding, sporten maar ook veel bewegen, zoals wandelen met de hond. Probeer niet teveel te zitten, zoals je doet als je films kijkt

Lees verder »

teek

Bent u buiten geweest? Controleer op teken!

20 juni 2016

Een teek is een klein spinachtig insect. Van een tekenbeet kunt u ziek worden. Bent u in de natuur geweest? Controleer uzelf en uw kinderen goed op teken, vooral achter de oren en de haargrens, oksels, liezen en knieholtes

Lees verder »

track en trace 1

Apotheek Goverwelle is gestart met Track&Trace

29 februari 2016

Zodra een recept of een artikel klaar ligt om afgehaald te worden, krijgt de cliŽnt een e-mailbericht.

Lees verder »

medicijnpotjes

Tekort Thyrax Duotab

25 januari 2016

Het aanstaande tekort van Thyrax Duotab maakt veel schildklier patiŽnten ongerust. Voor de laatste stand van zaken verwijzen wij u naar: www.apotheek.nl

Lees verder »

Gebouw1

Hoge score voor Apotheek Goverwelle

15 juli 2015

Zorgverzekeraar VGZ onderzoekt jaarlijks de kwaliteit van zorginstellingen en publiceert de uitkomsten via www.vergelijkenkies.nl. In deze vergelijking blijkt Apotheek Goverwelle bijzonder hoog te scoren.

Lees verder »

LSP

Gegevensuitwisseling patiŽnten (LSP)

18 juni 2015

Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP.

Lees verder »