Inschrijven / Uitschrijven

Inschrijven
Bent u op zoek naar een (nieuwe) huisarts? U bent van harte welkom als nieuwe patient bij ons in de praktijk.
Als u zich bij onze praktijk wilt aanmelden, vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen.

U kunt het onderstaande formulier printen en invullen. Het getekende formulier kunt u afgeven in de praktijk. Wij zijn wettelijk verplicht de informatie te controleren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.
Voor onze administratie vragen we ook een kopie van het legitimatiebewijs en zorgpas, deze voegen we bij uw inschrijving.

Daarnaast dient u uw vorige huisarts in kennis te stellen dat u bij ons in de praktijk bent gekomen. Wilt u er zorg voor dragen dat de medische gegevens die nog bij uw vorige huisarts zijn naar ons toe komen?

Werkgebied                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Het werkgebied van de huisartsenpraktijk Goverwelle omvat het oostelijk deel van de gemeente Gouda, de wijken Goverwelle, Oosterwei en Achterwillens. Grofweg komt dit neer op de postcodegebieden 2807 (Goverwelle), 2806 (Oost, ten oosten van de Joubertstraat) en 2805 (Achterwillens, ten oosten van Wethouder Venteweg/Zwarteweg). Wij schrijven in beginsel alleen patiënten in die in dit gebied wonen. Hiervoor is gekozen om u in geval van spoed zo snel mogelijk te kunnen bereiken en ook om te voorkomen dat bij visites te veel reistijd nodig is.

Uitschrijven
Wanneer u zich wilt uitschrijven bij onze praktijk of wilt overstappen naar een andere huisarts dan kunt u dit schriftelijk indienen via mail of per brief. Uw nieuwe huisarts zal u vragen om uw medische gegevens. U kunt in uw schriftelijk verzoek aangeven waar wij uw dossier naar toe kunnen sturen.

Downloads: